Πληροφορίες

Ένα νέο πολυφαγείο… “Υπεράνω” κάθε γευστικής προσδοκίας βρισκέται εδώ και λίγο καιρό στο κέντρο της Καλαμάτας και “ήρθε” για να ικανοποιήσει όλα τα γευστικά γούστα.

Για τους καλοφαγάδες που γνωρίζουν ήδη από ένα καλά ενημερωμένο μενού, το “Υπεράνω” είναι άλλη μία εναλλακτική, αυτήν τη φορά στο κέντρο της Καλαμάτας, αφού το κατάστημα “Υπεράνω” στην παραλία της πόλης έχει διαγράψει ήδη 30 χρόνια πορείας.

Το μενού τα έχει όλα. Και όταν λέμε “όλα”, κυριολεκτούμε. Στο πολυφαγείο “Υπεράνω” μπορείτε να βρείτε από ψαρικά και θαλασσινά μέχρι φρέσκο χειροποίητο γύρο και από πίτσα και μακαρονάδες μέχρι κρεατικά, ψητά, και τηγανιές.

Ένα ταξίδι στις αισθήσεις μέσα από τη γεύση σάς περιμένει στη Σιδηροδρομικού Σταθμού 32, συνδυάζοντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τη γρήγορη εξυπηρέτηση και καλό φαγητό. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι προσφέροντας πολλές επιλογές, επιλογές από ντόπια υλικά, όλα φτιαγμένα με μεράκι…

Να σημειωθεί ότι το “Υπεράνω” κάνει και διανομή κατ΄οίκον από τη 13:00 έως τις 24:00, με ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Σιδηροδρομικού Σταθμού 32, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721303912, what’s up 6983718990, cu 6943729400

facebook   

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-4  ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-10 ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-6

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-5

 

Ελλαδικό