Οι εκπομπές και οι στήλες μαγειρικής έχουν γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα ελληνικά κανάλια. Ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, λοιπόν, έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για “τηλεοπτικούς μάγειρες”. Ένα από αυτά είναι ενός νέου και ταλαντούχου chef από την Καλαμάτα, του Πέτρου Βρυώνη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του www.bizznews.gr  έχει δεχτεί πρόταση από μεγάλο κανάλι για να ενταχθεί στην ομάδα καθημερινής πρωινής εκπομπής στο κομμάτι της μαγειρικής.

Ο Πέτρος Βρυώνης είναι καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΙΕΚ Ορίζων, έχει επιμεληθεί τα μενού πολλών εστιατορίων της πόλης μας, συμμετέχει στην ομάδα Μεσσηνιακής γαστρονομίας “Gefsis Team” και έχει διακριθεί σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής. Έχει αρκετές παρουσίες σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και του έχουν γίνει πλήθος αφιερωμάτων από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της χώρας.

Ο ίδιος, όταν ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί του, μας είπε ότι είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Χωρίς, όμως, να είναι τίποτα σίγουρο και εξακριβωμένο  δεν θέλει να πει πολλά για το θέμα, ούτε να αποκαλύψει κάποιο κανάλι, απλά τόνισε ότι είναι πολλές οι υποχρεώσεις του στην Καλαμάτα και παρότι θα ήταν τιμητικό γι’ αυτόν να κάνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να εξετάσει καλά όλα τα ενδεχόμενα. Κλείνοντας, ανέφερε ότι αισθάνεται υπερήφανος που του δίνεται η ευκαιρία να “εκπροσωπήσει” την Καλαμάτα και την Μεσσηνιακή κουζίνα σε ένα μεγάλο κανάλι.

Εμείς απλά του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξει να κάνει, ελπίζοντας ότι θα τον βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας στη διάρκεια της χρονιάς!

Elladiko
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.