Μας απασχολεί κατά διαστήματα για συζητήσεις και casting με μεγάλα κανάλια για εκπομπές μαγειρικής… H μεγάλη ώρα έφτασε για τον Πέτρο Βρυώνη! Το πρώτο βήμα ουσιαστικά του Μεσσήνιου chef στην τηλεόραση αποτελεί η εμφάνισή του στην εκπομπή “Chef στον αέρα” στο ΣΚΑΪ, όπου μαγείρεψε μαζί με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Ο Πέτρος Βρυώνης δήλωσε στο “Kalamata IN” ότι ήταν μία φανταστική εμπειρία και αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις του στην εκπομπή. Η εκπομπή θα προβληθεί το προσεχές διάστημα, ενώ ελπίζουμε μέσω του Πέτρου να αναδειχθούν πανελλαδικά μεσσηνιακές γεύσεις και προϊόντα.

petros-vryonis-chef-ston-aera-2

Ο Πέτρος Βρυώνης είναι καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΙΕΚ Ορίζων στην Καλαμάτα, έχει επιμεληθεί τα μενού πολλών εστιατορίων της πόλης μας, συμμετέχει στην ομάδα Μεσσηνιακής γαστρονομίας «Gefsis Team» και έχει διακριθεί σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής. Έχει αρκετές παρουσίες σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και του έχουν γίνει πλήθος αφιερωμάτων από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της χώρας.

Το “Kalamata IN” έχει πλήθος συνεργασιών με τον μεσσήνιο chef, με mini μαγειρικές εκπομπές και events, τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω:

 

Cheese Cake Salad by “Gefsis Team” @ “Kentrikon” (Kalamata)

 

Gefsis Party – the first (Passoa Espresso bar, Kalamata)

 

Gefsis Team @ Kyma — Μεσσηνιακή Ποικιλία

Ελλαδικό
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.