Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου “Η δίαιτα…αλλιώς- Χάσε βάρος με ελληνική διατροφή” της Άννας Μαρίας Παπίρη στην ταβέρνα “Στου Κώστα” στη θέση Μπουρνιάς (όπισθεν Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σώμα και πνεύμα αλά ελληνικά. Σε έναν κόσμο που αλλάζει ας παλέψουμε με την ίδια δύναμη ζωής και αγάπης να κατακτήσουμε την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά. Αυτή την ομορφιά που υπηρετεί τη ζωή και δημιουργεί αρμονικές συνιστώσες μυαλού και σώματος, υψηλό ιδανικό των Ελλήνων. Το βιβλίο “Η δίαιτα… αλλιώς!” είναι μια ολιστική προσέγγιση στην απώλεια του βάρους που με υγιεινό και ασφαλή τρόπο θα σου δώσει αποτελέσματα με διάρκεια. Ακολουθώντας μυστικά μονοπάτια σε βοηθά να ελευθερωθείς από υλικούς και άυλους εισβολείς που γίνονται βαρίδια στην ευτυχία και την αρμονική σου εικόνα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαρία Καρδάση(πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης), Κουτσούκου Γεωργία(σεφ) και η Άννα Μαρία Παπίρη (δημοσιογράφος-συγγραφέας). Συντονίζει ο Κώστας Δεληγιάννης(δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός).

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα