Ο Δημήτρης Τσέλιος θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου “Απόδραση από το Σπήλαιο” στην Μπουκαδούρα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 20:30.

Το βιβλίο θα προλογήσουν η Μαρία Σιψά εκπαιδευτικός Β/θμιας – Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ και ο Δημήτρης Πετρόπουλος Οικονομολόγος, Αντιπρύτανης ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο από τον συγγραφέα

“Ο,τι διαβάσεις στις σελίδες του βιβλίου είναι η προσωπική μου Αλήθεια. Είναι η Αλήθεια που ανακάλυψα μέσα από το δικό μου μονοπάτι της Αυτογνωσίας.
Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα, ούτε υποστηρίζω πως όλα αυτά που θα διαβάσεις είναι μία πετυχημένη συνταγή που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους.

Απλά, σου παραθέτω τη βιωματική μου εμπειρία και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερα εγώ να πετύχω το όνειρό μου, ξεκινώντας από το μηδέν, μέσα σε μία Ελλάδα της κρίσης και της αβεβαιότητας και με όλες σχεδόν τις συνθήκες να είναι αντίξοες και φαινομενικά εναντίον μου.

Σκοπός μου είναι το βιβλίο αυτό να σε εμπνεύσει και να σου δώσει την ώθηση να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη, ώστε να κάνεις μια καινούργια αρχή.
Να θέσεις ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τη ζωή σου στα χέρια σου.
Αρκεί να το θελήσεις.

Εγώ τα κατάφερα… γιατί όχι κι εσύ!”

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Δημήτρης Τσέλιος αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της μεταμορφωτικής αλλαγής που μπορεί να επιφέρει η επένδυση στην προσωπική ανάπτυξη.

Αρχές του 2012 ξεκίνησε να επενδύει σε Διεθνής εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και Ηγεσίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την δύσκολη κατάσταση που βίωνε για χρόνια και να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή του. Αμέσως ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την εμπειρία ζωής με άλλους ανθρώπους.

Σπούδασε στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου σήμερα έχει την τιμή να είναι εισηγητής στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.

Στα 47 του χρόνια σήμερα, ο Δημήτρης Τσέλιος μεταφέρει όλη αυτή την βιωματική του γνώση σε όσους νιώθουν την βαθιά ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος.

Ελλαδικό