Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παράσταση “ΑΝΩTERRA” στην Αρχαία Μεσσήνη.

Η ιδέα της “ΑΝΩTERRA” γεννήθηκε από την συνεργασία δυο γυναικών, της τραγουδίστριας Klaudia Delmer και της χορεύτριας Βασιλικής Τσαγκάρη και βρήκε το ιδανικό μέρος να κάνει την πρεμιέρα της στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Στο πρώτο μέρος το κοινό θα ακολουθήσει τις δυο ερμηνεύτριες σε έναν παραστατικό περίπατο στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης που είναι παράλληλα ένα πέρασμα μέσα από μία σπονδυλωτή σύνθεση από “σταθμούς με ερμηνείες”. Τα παραστατικά αυτά αποσπάσματα είναι βασισμένα σε τραγούδια, ποιήματα, ιστορίες και ρυθμούς της περιοχής της Μεσογείου που αναφέρονται στη γη και τη φύση.

Το δεύτερο μέρος αποτελείται από την συναυλία της Klaudia Delmer. Εδώ δίνεται η ευκαιρία στο κοινό για μία “στάση” όπου το βίωμα του παραστατικού περιπάτου μπορεί να μεταμορφωθεί σε εμπειρία στοχασμού και καθώς το λόγιο στοιχείο αναδύεται μέσα από το γήινο ολοκληρώνεται η ΑΝΩΤERRA.

Θα ακουστούν τραγούδια που προέρχονται από πολλαπλές πηγές μουσικής έκφρασης …την παραδοσιακή της Πελοποννήσου, Πόντου, Κάτω Ιταλίας κ.α., την κλασσική των Handel και του Mozart και την έντεχνη ελληνική.

Στην συναυλία θα λάβουν μέρος οι εκλεκτοί μουσικοί Αντώνης Κουφουδάκης(κλασική κιθάρα), Ταξιάρχης Γεωργούλης(ούτι), Τάσος Πούλιος(κανονάκι). Στον παραστατικό περίπατο θα παίξει κρουστά ο Solis Barki.

Η παράσταση γίνεται υπό την αιγίδα και χορηγεία της Εταιρείας Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών με συνδιοργανωτή την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι θεατές θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους νερό.

INDEVIN Creative Agency