Το Σάββατο 29 Μαρτίου, η ΛΗ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και το εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού MATAROA συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις για παιδιά του νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας (ιστορικό κέντρο Καλαμάτας).

Προγραμματίζεται η παρουσίαση της Ειρήνης του Αριστοφάνη από τις σπουδάστριες του τμήματος προσχολικής αγωγής του ΙΕΚ Ορίζων με βάση το ομότιτλο βιβλίο του Φίλιππου Μανδηλαρά των εκδόσεων Παπαδόπουλος:

Στις 5:30 μ.μ. στο πλαίσιο της Παραμυθοπαρέας του Σαββάτου για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και της Α’ – Β’ – Γ’ τάξης Δημοτικού.

Στις 6:45 μ.μ. στο πλαίσιο του Παραμυθοδρομίου… για απόδραση στη φαντασία για τα παιδιά της Δ’ – Ε’ και Στ’ τάξης Δημοτικού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, των εκπαιδευτηρίων Μπουγά και των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια πρωτότυπη πρωτοβουλία που θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίσουν την αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη με ένα διαφορετικό, παραστατικό τρόπο!

INDEVIN