Η μικρή απογοήτευση που έφερε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με αποτέλεσμα να αναβάλει ή να καθυστερήσει τις διακοπές των Χριστουγέννων αλλά και τα ψώνια και τη διασκέδαση πολλών από εμάς, έδωσε τη θέση της στη χαρά και το χαμόγελο που έφερε μαζί της η ηλιοφάνεια της παραμονής των Χριστουγέννων!

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο κέντρο της  πόλης από το πρωί της Κυριακής, κάνοντας τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, απολαμβάνοντας μία βόλτα στη στολισμένη πλατεία αλλά και πίνοντας έναν ζεστό καφέ σε κάποια από τις αμέτρητες καφετέριες του κέντρου!

Κόσμος παντού, παιδικές φωνές και χαμόγελα, σακούλες από τα εμπορικά καταστήματα στα χέρια αλλά και γεμάτα τραπεζοκαθίσματα συνθέτουν ένα χαρούμενο σκηνικό μία ημέρα πριν τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου! Μία εικόνα που βάζει ένα μικρό διάλειμμα στις δυσκολίες που περνάμε τα τελευταία χρόνια. Μία εικόνα που την έχουμε ανάγκη για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Και βέβαια, οι επιλογές στην πόλη δε σταματούν εδώ! Οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες που έχουμε τις γιορτινές ημέρες στην Καλαμάτα είναι πολλές. Δείτε αναλυτικά στη σελίδα μας τι παίζει σήμερα στην Καλαμάτα!

Καλές γιορτές!

Ελλαδικό
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.