Στην πόλη μας έφθασε πριν λίγη ώρα ο ταλαντούχος τραγουδοποιός της νέας γενιάς, Πάνος Μουζουράκης, ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερη προσωπικότητα και στυλ, χαρακτηριστική χροιά και ύφος στα τραγούδια του. Είναι νέος, τραγουδιστής, ηθοποιός, μουσικοσυνθέτης αλλά και performer. Δεν χρειάστηκε, άλλωστε, χρόνος για να το διαπιστώσουμε αυτό…

Τον συναντήσαμε στη στοά του Λόντου και συγκεκριμένα στο Gastro pub gallery «Baba Yaga» και δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του. Η ενέργεια, η ζωντάνια και το πάθος είναι εκφράσεις που τον χαρακτηρίζουν και που καταφέρνει εύκολα να μεταφέρει και στους γύρω του και πόσο μάλλον στον κόσμο της Καλαμάτας που όπως ο ίδιος μάς είπε, έχει πάρα πολύ ενέργεια και του έχει δώσει πολλή αγάπη.

Φυσικά, μίλησε για την πόλη, αναφέροντας ότι είναι πολύ όμορφη και λέγοντας πως είναι η δεύτερη φορά που έρχεται αλλά αυτή η φορά είναι λίγο διαφορετική από την πρώτη καθώς θα τραγουδήσει σε έναν κλειστό χώρο.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει αποτελείται από τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, τραγούδια φίλων καλλιτεχνών, αλλά και τραγούδια ξένων αγαπημένων και όλα αυτά δεμένα με στιγμές πρόζας. Όσοι βρεθούν στον χώρο της εκδήλωσης είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Gastro pub gallery «Baba Yaga» σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στις 21:00. Την εμφάνιση αυτή πραγματοποιεί με τη συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών, που αποτελούν τη μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα.

Ελλαδικό