Σε εξέλιξη βρίσκεται το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι μετά την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και με το βλέμμα στραμμένο πλέον στη Νυχτερινή Παρέλαση του Σαββάτου.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, λοιπόν, θα ξεκινήσει η Νυχτερινή Παρέλαση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Φέτος, η πορεία θα είναι λίγο διαφορετική… Το ξεκίνημα θα γίνει από την πλατεία του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, με ώρα συγκέντρωσης 18:00 και η παρέλαση θα ακολουθήσει την παρακάτω διαδρομή: Βασιλέως Γεωργίου, Αριστομένους, Γερμανού, Ιθώμης και πλατεία Αγίων Αποστόλων.

Όλα τα πληρώματα με τις στολές τους και με περίτεχνους φωτισμούς θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ στην πλατεία Αγίων Αποστόλων θα τα υποδέχεται ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα “48 ores ft Lukia”.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο, γεγονός που αποδεικνύει η έλλειψη στολών σε ορισμένα από τα 33 γκρουπ λόγω της μεγάλης ζήτησης, όπως σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της «Φάρις», Θανάσης Ηλιόπουλος, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.

Δείτε επίσης:

Όλα τα groups του φετινού Καρναβαλιού

7+1 λόγοι για να έρθετε στη Μεσσηνία τις Απόκριες

Ξεκίνησε και επίσημα το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι!

Elladiko