Πληροφορίες

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, αφού εκτός του ότι ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας, προστατεύουν τα μάτια αλλά και τη γύρω περιοχή από τον ήλιο. Με την πληθώρα σχεδίων που κυκλοφορεί στην αγορά, η επιλογή είναι μάλλον δύσκολη, παρόλα αυτά η άψογη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος οπτικών ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, θα σας βοήθησει να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν.

Επιπλέον, τα γυαλιά οράσεως έπαψαν να αποτελούν ανάγκη και πλέον θεωρούνται από αρκετούς, ένα αγαπημένο αξεσουάρ. Στο παρελθόν ήταν μάλλον αναγκαίο κακό, ενώ τώρα συμπληρώνουν άψογα το στυλ, για σικάτες εμφανίσεις. Με ή χωρίς μυωπία, στο κατάστημα θα βρείτε γυαλιά σε διάφορους σκελετούς και χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο, στην επιδερμίδα και στην προσωπικότητά σας.

Με διαδρομή 55 ετών στον χώρο των οπτικών, η εταιρεία συνεχίζει έως σήμερα την επιτυχημένη πορεία της. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε γυαλιά ηλίου, σκελετούς οράσεως, διορθωτικούς φακούς, φακούς επαφής και άλλα αξεσουάρ από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Μέλημα τους είναι η φροντίδα και η ικανοποίηση των πελατών και αυτό αποδεικνύεται από τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει και διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια. Καταφέρνει να προσαρμόζεται στις συνθήκες που επιτάσσουν οι καιροί και να προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα και τις ανάγκες.

Κύριο χαρακτηριστικό; Ο επαγγελματισμός. Η εξυπηρέτηση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με υπερσύγχρονα μηχανήματα εφευρετικής τεχνολογίας και νέας γενιάς συστήματα επεξεργασίας φακών.

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων, με έδρα την Τρίπολη, διαθέτει 12 καταστήματα οπτικών ειδών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ένα εκ των οποίων είναι αυτό της Καλαμάτας (Φραντζή 12), παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής και καινοτόμες ιδέες για τις ανάγκες κάθε ηλικίας (πιστοποίηση ISO 9001:2009) και προσφορές καθόλη τη διάρκεια του χρόνου!

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Φραντζή 12, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 27210-98255

facebook

e-shop

papoulias-1

papoulias-2

papoulias-3

papoulias-4

Ελλαδικό