Μια βόλτα στη στολισμένη Καλαμάτα αρκεί για ν’ ανακαλύψεις πολλά όμορφα σημεία της. Εκτός από κάποια κεντρικά της σημεία που είναι στο κλίμα των εορτών, διαθέτει και πεζόδρομους που βρίσκονται σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος συνδεδεμένη με βόλτες, ψώνια και εξόδους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια βόλτα τόσο για αγορές όσο για διασκέδαση στους πεζοδρόμους της Καλαμάτας! Ας δούμε κάποιους από αυτούς στολισμένους παρακάτω… Αμφείας, Ιατροπούλου, και φυσικά ο πεζόδρομος της Αριστομένους.

Πεζόδρομος Βαλαωρίτου

Στολισμένες καφετέριες, μαγαζιά και γενικότερα διάφορα καταστήματα συγκεντρώνονται σε αυτόν τον δρόμο, δείχνοντάς μας ότι υπάρχουν επιλογές!

Πεζόδρομος Ιατροπούλου

Ο πεζόδρομος της Ιατροπούλου αποτελεί σημείο συνάντησης και διασκέδασης με πλήθος κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ενώ την περίοδο των γιορτών είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πεζόδρομος Αριστομένους

Η Αριστομένους είναι ο πιο πολυσύχναστος πεζόδρομος της Καλαμάτας. Συγκεντρώνει πάντα κόσμο, που θέλει να κάνει τη βόλτα του, να ψωνίσει και να απολαύσει έναν καφέ με την παρέα του.

Πεζόδρομος Αμφείας

Πάντα “κάτι παίζει” στην Αμφείας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και την περίοδο των εορτών… Ζωντανή μουσική, parties, εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνουν το παρών κατά μήκος του πεζοδρόμου, στα μπαρ, τις καφετέριες και τα φαγάδικα που βρίσκονται εκεί!

Πεζόδρομος Διός Ιθώματα

Στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας αποτελεί ιδανικό προορισμό για ποτό ή φαγητό. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν πολλά γραφικά μεζεδοπωλεία, τα περισσότερα από αυτά αποτελούν φοιτητικά στέκια.

Ελλαδικό