Θριάμβευσε η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2017, που διεξήχθη στη Zhitnica Βουλγαρίας, κατά το διάστημα 31 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Οχτώ μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα, ήταν ο θετικός απολογισμός της Ελληνικής αποστολής, δυο αθλητές της οποίας είναι καλαματιανοί και με πολλές διακρίσεις στον χώρο της ιππασίας.

Ο λόγος, για την Μελίνα Πεϊμανίδη, εγγονή του Ανδρέα Γυφτέα, που έλαβε μέρος στην κατηγορία Παίδων, στο ομαδικό αγώνισμα, με το άλογο της Carnavals Wonder, και τον Δημήτριο Δρούγα, που έλαβε μέρος στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας Εφήβων με τον Magic de France.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΕΜΠΤΗ 31-8-2017

1ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Ύψος 1.10μ
Άπταιστη διαδρομή για τη Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder!

1ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Ύψος 1.20μ
Άπταιστη διαδρομή για τον Δημήτριο Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στη 2η θέση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 2-9-2017

2ος + 3ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Τελικός Ομαδικού αγωνίσματος– Ύψος 1.15μ
Φανταστικές διαδρομές για τη Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder, και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών, Άρτεμις Πιτσικού, Αθηνάς Ζολώτα – Γιάρα & Εβελίνας Βόγλη, η ελληνική ομάδα Παίδων χρίζεται χάλκινη βαλκανιονίκης!

2ος + 3ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Τελικός Ομαδικού αγωνίσματος – Ύψος 1.25μ
Με δύο άπταιστες διαδρομές ο Δημήτριος Δρούγας και το Magic de France, κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση του ατομικού αγωνίσματος και ο Εθνικός μας ύμνος να ακουστεί διπλά, αφού και στο ομαδικό αγώνισμα η ελληνική ομάδα Εφήβων κέρδισε το χρυσό!

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-9-2017

4ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Grand Prix – Τελικός Ατομικού αγωνίσματος – Ύψος 1.20μ
Πολύ καλή διαδρομή για τη Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder με καταπληκτικό μπαραζ, τις έφερε στην 6η θέση της κατηγορίας Παίδων.

4ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Grand Prix – Τελικός Ατομικού αγωνίσματος – Ύψος 1.30μ
Εξαιρετική διαδρομή για τον Δημήτριο Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στην 2η θέση του Grand Prix και σε συνδυασμό με τα άπταιστα αποτελέσματα των τριων προηγούμενων γύρων, ο καλαματιανός αθλητής γίνεται αργυρός Βαλκανιονίκης Εφήβων 2017.

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την εξαιρετική τους επίδοση, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους για τη θερμή υποστήριξη στο άθλημα και στον όμιλο. Και εις ανώτερα!

 

Ελλαδικό