Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας (O.A.K.)

O  Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας (O.A.K.) από την ίδρυσή του το έτος 1980, μέχρι σήμερα, έχοντας στο δυναμικό του έμπειρα άτομα, οδηγούμενα αποκλειστικά από την αγάπη τους για τον αθλητισμό και το τένις, έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση του αθλήματος του τένις, αλλά και την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στην πόλη της Καλαμάτας.

Η λειτουργία του είναι προσανατολισμένη, ώστε να διευκολύνει κάθε άτομο να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες με την παροχή ειδικών εξοπλισμών για κάθε άθλημα σε προσιτές τιμές.

Συνεχίζοντας να εξυπηρετεί τα μέλη του στα γήπεδα της Τέντας, από το 2009 ο Όμιλος επεκτάθηκε και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Δυτική Παραλία (Κορδία) με τέσσερα νέα γήπεδα, τα οποία ανταποκρίνονται σε απαιτήσεις παγκοσμίων διοργανώσεων. Ο χώρος του Ομίλου, εκτός από τα γήπεδα και τα σύγχρονα αποδυτήρια, προσφέρει και τη δυνατότητα χαλάρωσης και αναζωογόνησης στους αθλητές, γονείς και επισκέπτες του, καθώς μικροί και μεγάλοι βρίσκονται κοντά στη φύση και τη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον καφέ τους και το γεύμα τους στο πλήρως ανακαινισμένο χώρο του κυλικείου.

Η ακαδημία τένις λειτουργεί υπό την διεύθυνση του Χρήστου Χριστόπουλου με τους προπονητές Παναγιώτη Καλογερόπουλο, Κατερίνα Σταμούλη και Πάνο Σταυριανέα. Αξίζει να σημειωθεί πως η νυν προπονητική ομάδα είναι οι πρώην αθλητές που ανεβάσανε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον σύλλογο στην Α1 Εθνική (2000). 

Τα προγράμματα της ακαδημίας περιλαμβάνουν μαθήματα για παιδιά και ενήλικες, αλλά και καινοτομίες όπως το Cardio Tennis! Επίσης, ο όμιλος παρέχει μαθήματα και εξοπλισμό επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις, προγράμματα, συνδρομές μελών και ενοικιάσεις γηπέδων επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία:

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, 

Γήπεδα: 1) Αθλητικό Κέντρο "Τέντα" 

Δυτική Παραλία Κορδία

Γραμματεία: 27210-20553 (Κορδία)

Προπονητής: 6948137431

oak.kalamatas@gmail.com

www.kalamatatennis.gr

www.facebook.com/oak.kalamatas

 

Ελλαδικό