Στην Καλαμάτα πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη συναυλία με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό της νέας γενιάς, Πάνο Μουζουράκη, έναν καλλιτέχνη με ιδιαίτερο στυλ, χαρακτηριστική χροιά και ύφος στα τραγούδια του, που ξεσηκώνει τον κόσμο σε κάθε εμφάνισή του και όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε και το κοινό της πόλης μας.

Μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, τραγούδια φίλων καλλιτεχνών, αλλά και τραγούδια ξένων αγαπημένων και όλα αυτά δεμένα με στιγμές πρόζας. Όσοι βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης πέρασαν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Gastro pub gallery «Baba Yaga» την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016. Στην εμφάνισή του αυτή συμμετείχαν αξιόλογοι μουσικοί, που αποτελούν τη μπάντα του, ο Δημήτρης Φροσύνης στο μπάσο, ο Μιχάλης Κατσαρός στα πλήκτρα, ο Γρηγόρης Ντάνης στην κιθάρα, ο Βαγγέλης Κοτζαμπάσης στα τύμπανα.

Δείτε το video από τη βραδιά και πάρτε μια γεύση για το τι έγινε:

Δείτε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης: «Το μίσος απέναντι στους άλλους ανθρώπους είναι η αδυναμία μας να τους συγχωρέσουμε και να τους αγαπήσουμε» (video-Συνέντευξη)

Ελλαδικό