“Δεν ζητάει πολλά” μόνο ένα “Άσε με να μπω”, αν και μέσα του αναρωτιέται…”Που να βρω μια να σου μοιάζει”. “Λόλα” εσένα εννοεί και σου τραγουδά “Πες μου μια λέξη”…

Το αμφιθέατρο του κάστρου της Καλαμάτας υποδέχεται τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 21:30 τον Κωστή Μαραβέγια για ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία… και με επιτυχία!

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του… ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια, που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας μία πολύ χαρούμενη και γλυκιά διάθεση του.

Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη, ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, μία γιορτή που δεν τελειώνει ποτέ.

Δείτε εδώ ένα βίντεο με ένα από τραγούδια του

Μαζί του θα είναι οι μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας,: ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο, Άγγελος Αγγελίδης: ηλεκτρική κιθάρα, Jim Σταρίδας και Αντώνης Ανδρέου: τρομπόνι, Κρίτων Μπελλώνιας: τύμπανα, Κων/νος Μάνος: κοντραμπάσο.

Ελλαδικό
Η Κυριακή Παπακωνσταντίνου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ ηθικής φιλοσοφίας. Γράφει για το Kalamata IN άρθρα ποικίλης θεματολογίας.