Με την πρώτη θέση στο μονό και την πρώτη στο διπλό μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης. Ο λόγος για τον Γιώργο Λαζαρίδη και το Olympus Open Larissa Sports Center.

Το διεθνές τουρνουά της ITF πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2-4 Σεπτεμβρίου και φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Larissa Sports Center με συμμετοχές πρωταθλητών στο τένις με αμαξίδιο από όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, χωρίς να χάσει κανένα παιχνίδι, κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό και μαζί με τον Ντίνο Διαλεκτόπουλο κατέκτησαν και την πρώτη θέση στο διπλό ανδρών κερδίζοντας τους Παναγιώτη Σαουλίδη και Χριστόδουλο Παπαδόπουλο.

Από τη διοργάνωση ξεχώρισε η δήλωση του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος συγκεκριμένα είπε: “Χαίρομαι για τις 2 πρωτιές, δεν πανηγυρίζω, όμως, μιας και οι αντίπαλοι μου είναι καινούργια παιδιά στο άθλημα. Η νίκη είναι δική τους και όλη η χαρά δική μου που έπαιξα μαζί τους”.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν πολλές επαφές με αθλητές που θα συμμετέχουν στο Ancient Messene Open το διάστημα 6-9 Οκτωβρίου 2016.

Επόμενο ραντεβού, λοιπόν, στην… Αρχαία Μεσσήνη.

Στη φωτογραφία είναι μαζί με τον φίλο Ανδρέα Ζαγάκο. 

Ελλαδικό