Τον Ιανουάριο έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” δράσεις για την πεζοπορική και ορειβατική του ομάδα, κοπή πίτας, καθώς και ένα δωρεάν σεμινάριο για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών περιστατικών στην ύπαιθρο.

Πιο συγκεκριμένα :

• 8 Ιανουαρίου 2020 : Δωρεάν σεμινάριο με θέμα : ” Πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων μυοσκελετικών περιστατικών στην Ύπαιθρο ” με ομιλήτρια την Φυσικοθεραπεύτρια Σταυρούλα Κουτίβα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας ”Ελευθερία”.
  • 12 Ιανουαρίου 2020 : Πεζοπορική εξόρμηση στο ελατοδάσος, στην ορεινή Φαλαισία του Ταϋγέτου από το Νιχώρι, την Ι. Μονή Ρεκίτσας έως τους Άνω Γιανναίους στα 1200 μ. υψόμετρο.
  • 26 Ιανουαρίου 2020 : Κοπή Αγιοβασιλόπιτας, εξόρμηση περιηγητική στην ορεινή Κορινθία στην Ι. Μονή Βλασίου (Άνω Τρίκαλα στα 1400 μ.) και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 27210 84844, ενώ για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με την κα Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στα τηλέφωνα 27210 90627 και 6974252234 ή την κα Αγγελική Ματσούκα (έφορος εκδρομών και ταμίας) στο τηλέφωνο 6939549796.

Elladiko