Νυχτερινή ποδηλατοβόλτα και κατόπιν μπάνιο στη θάλασσα διοργανώνεται για σήμερα, 30 Ιουλίου, στην Καλαμάτα. Οι ποδηλάτες της πόλης μας καλούνται στις 21:15 να συμμετέχουν σε αυτό το, χωρίς αμφιβολία, διασκεδαστικό γεγονός για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ παρέα με το φεγγάρι, τη θάλασσα και το ποδήλατό τους.

Το σημείο συνάντησης είναι το βαγόνι των Ποδηλατών Καλαμάτας που βρίσκεται στον χώρο πατινάζ του πάρκου του ΟΣΕ. Από εκεί θα ξεινήσουν οι ποδηλάτες τη βραδινή τους βόλτα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη διαδρομή, για να καταλήξουν σε μια παραλία όπου θα χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τη θάλασσα.

Αν είστε, λοιπόν, ποδηλάτες δεν έχετε παρά να πάρετε τους φίλους σας και να συμμετάσχετε σε αυτή την όμορφη νυχτερινή βόλτα. Αλλά και αν δεν πάτε με την παρέα σας το σίγουρο είναι πως θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά καθώς θα βρεθείτε σε μια θερμή ατμόσφαιρα διαμορφωμένη από ποδηλάτες που θέλουν να περάσουν καλά και να απολαύσουν την παρέα, τη διαδρομή και την όμορφη θάλασσα της Καλαμάτας.

Ελλαδικό
anna pavlou
Η Άννα Παύλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσειεύσει στο Kalamata IN άρθρα διαφόρων θεμάτων.