Την Κυριακή παρουσιάστηκε το πρώτο επεισόδιο της Σουηδικής δημοφιλούς σειράς – τηλεπαχνιδιού Mästarnas Mästare (Πρωταθλητές των Πρωταθλητών), τα επεισόδια της οποίας γυρίστηκαν για τη φετινή χρονιά στη Μεσσηνία, από τα τέλη Αυγούστου έως και το τέλος  Σεπτεμβρίου 2012. Στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι διαγωνίζονται βετεράνοι χρυσοί Ολυμπιονίκες  και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές σε διάφορα  αγωνίσματα.

Το πρώτο επεισόδιο της 5ης σαιζόν προβλήθηκε στις Σκανδιναβικές χώρες την Κυριακή 17 Μαρτίου και σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 2.624.000 τηλεθεατές, έναντι 2.170.000 τηλεθεατών στην πρεμιέρα της προηγούμενης σαιζόν.

Το εν λόγω τηλεπαιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές στις Σκανδιναβικές χώρες και προβάλλεται για 5η τηλεοπτική σαιζόν  από το SVT 1 σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Ο 5ος κύκλος της Σουηδικής υπερπαραγωγής έχει γυριστεί στη Μεσσηνία, και περιλαμβάνει 10 επεισόδια  διάρκειας 60 λεπτών το καθένα.

Στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα σε Κύπρο, Μάλτα, Ουγγαρία και Ισπανία. Φέτος, είναι η σειρά της Ελλάδας και της Μεσσηνίας να παρουσιάσει τις ομορφιές της στο Σκανδιναβικό κοινό και να τονώσει την τουριστική κίνηση του νομού με την προβολή της περιοχής σε εκατομμύρια τηλεθεατές στη Σουηδία, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Σκανδιναβικής χερσονήσου.

Ελλαδικό