Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για φέτος έδεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Πρόκειται για το Thomson Spirit με σημαία Μάλτας, το οποίο μεταφέρει πάνω από χίλιους ταξιδιώτες και 500 άτομα πλήρωμα. Το πλοίο έφτασε στην πόλη της Καλαμάτας στις 11:00 το πρωί από την Λεμεσό και θα αναχωρήσει στις 17:00 το απόγευμα για τη Νάπολη.

Η παραλία της πόλης γέμισε τουρίστες, οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό απολαμβάνουν έναν μοναδικό περίπατο δίπλα στη θάλασσα. Οι περισσότεροι καταλήγουν στις καφετέριες της παραλιακής, πολλοί κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης μέσω του πάρκου του ΟΣΕ και την πλατεία, δύο λεωφορεία έφυγαν προς Αρχαία Μεσσήνη και Πύλο, ενώ οι πιο θαρραλέοι δοκιμάζουν τα καθαρά νερά μας με ένα μπάνιο στη θάλασσα!

Στο λιμάνι έξω από το πλοίο υπάρχει αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας, όπου υποδέχονται τους τουρίστες και τους δίνουν ενημερωτικό υλικό για την πόλη.

Ένα σκηνικό που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα στην Καλαμάτα, που δυστυχώς θα επαναληφθεί ακόμη έξι φορές για φέτος μόνο. Ας υποδεχτούμε και ας φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες μας, ώστε να αναχωρήσουν από την Καλαμάτα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Γιατί η καλύτερη διαφήμιση για έναν τουριστικό προορισμό επιτυγχάνεται με ένα θερμό καλωσόρισμα, ένα ζεστό χαμόγελο και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Ελλαδικό