Πριν λίγους μήνες κέρδισε τον διαγωνισμό ταλέντων Open Mic Messinia και αμέσως κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ρόδα που γυρίζει». Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις για το επόμενο τραγούδι του, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, με τον τίτλο «Φτάνει να με θες». Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και το πρώτο του video clip, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για μια σειρά εμφανίσεων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμάντη, έναν νέο ταλαντούχο τραγουδιστή, ο οποίος από τη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε και γαλουχήθηκε μουσικά, βρέθηκε στην Καλαμάτα, την οποία ο ίδιος δηλώνει ότι λατρεύει. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του  στην Καλαμάτα αλλά και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας μαζί με τo ροκ συγκρότημα T.M.T, ενώ το 2012 κέρδισε την πρώτη θέση τραγουδιστή στον πρώτο διαγωνισμό “Οpen Mic Messinia”.

Η γνωριμία και η χημεία του με τον παραγωγό Νίκο Κουρή είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία των δύο πρώτων τραγουδιών του ταλαντούχου τραγουδιστή. Το δυναμικό pop-rock τραγούδι με τίτλο “Ρόδα που γυρίζει” και το ερωτικό pop dance “Φτάνει να με θες”, και τα δύο σε μουσική και στίχους του Risk.

Ο Δημήτρης  μένει εδώ, όπου τον κερδίζει η ομορφιά της Καλαμάτας και δηλώνει φανατικός λάτρης της γοητείας που ασκεί αυτή η πόλη, όπως ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας και η επιρροή τους στην μουσική έμπνευση.

Πιστεύει πως η Καλαμάτα, μπορεί να δημιουργήσει και να γεννήσει τέχνη, εφόσον το βάλει σκοπό και υπάρχει συλλογική δημιουργική διάθεση και υποστήριξη, καθώς έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να ανθίσει μουσικά, όπως επίσης και σε όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς!

Αξίζει να αναφερθεί ότι το video clip το οποίο ετοιμάζει, θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Καλαμάτα.

Ακούστε τα τραγούδια του

Ρόδα που γυρίζει &

Φτάνει να με θες

Ελλαδικό