Λίγες ήμερες πριν το τέλος του Μαΐου και την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού με τον μηνά Ιούνιο, όπως όλοι προετοιμάζονται και ανανεώνονται για να υποδεχθούν το καλοκαίρι, έτσι και η ομάδα του “Καλαμάτα ΙΝ” μέσα σε ένα κλίμα ανανέωσης και δημιουργικότητας, αποφάσισε ότι ήταν καιρός για μια μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του site μας.

Σκοπός όλων μας είναι να γίνει πιο εύκολο πρώτα από όλα σε εσάς να πλοηγηθείτε από τον υπολογιστή του σπιτιού σας, από το tablet σας και φυσικά από το κινητό σας . Η τεχνική ομάδα του “Καλαμάτα ΙΝ” δούλεψε για να προσφέρει μία πολύ εύκολη και ξεκούραστη στην όψη, ανανεωμένη ιστοσελίδα.

Επίσης, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σαν Συντακτική ομάδα για να ενημερώνεστε για ακόμα περισσότερα γεγονότα και εκδηλώσεις που ήδη γίνονται και θα γίνονται στην Καλαμάτα και στην Μεσσηνία όλο το καλοκαίρι που έρχεται και φυσικά μετά από αυτό.

Ήδη με την ανάρτηση του νέου site υπάρχουν αρκετά νέα άρθρα και συνεντεύξεις που συλλέχθηκαν και γράφτηκαν με σκοπό να δείξουν αυτή την ανανέωση και αλλαγή προς κάτι το ακόμα καλύτερο.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν σε όλη αυτή την προσπάθεια, όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν και καλούμε όσους θέλουν να προβάλλουν δράσεις και δραστηριότητες στην πόλη να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Η Τεχνική και η Συντακτική ομάδα του “Καλαμάτα ΙΝ” σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας υπόσχεται ότι θα τα λέμε συχνά, πυκνά και καθημερινά.

Ελλαδικό