Η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Καλαματιανή ερμηνεύτρια που ενσαρκώνει την Μάρια Κάλλας στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Χαράλαμπου Τσόκα “Η δική μας Κάλλας”, μέσα σε ένα μήνα από την πρώτη της εμφάνιση στο “Στην υγειά μας” ήταν και πάλι καλεσμένη στην εκπομπή του Σπ. Παπαδόπουλου. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη “Από Έρωτα”.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί παραβρέθηκαν, οι περισσότεροι από αυτούς συντελεστές της ταινίας αλλά και φίλοι τους, οι οιποίοι συζητούσαν για τις δυσκολίες με τις οποίες πραγματοποιήθηκε τελικά η ταινία του Αθερίδη. Όταν πήρε το λόγο η Μυρτώ ανέφερε ότι γνωρίζει κι από έρωτα και από ταινίες με χαμηλό μπάτζετ, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι μόλις είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στο Μιλάνο όπου κατέβαλλαν πλήθος τεχνασμάτων για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δείτε τα τραγούδια που ερμήνευσε:

Μισιρλού

Άνοιξε, άνοιξε

 

Σε βλέπω στο ποτήρι μου

Η Μυρτώ εκτός των άλλων τον τελευταίο χρόνο έχει παρουσιαστεί τρεις φορές στην εκπομπή «Μουσική παντού» του Κωστή Μαραβέργια της ΝΕΡΙΤ, στο «Επιμένουμε Ελλάδα” επίσης της ΝΕΡΙΤ, στην εκπομπή «Μ’ανοιχτά αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»και προσφάτως στο κεντρικό δελτίο του ΑNT1.

myrtw-sthn-ygeia-mas-2

 

Δείτε επίσης

Μυρτώ Καμβυσίδη: «Το τραγούδι είναι παντού και σε μένα λειτουργεί ψυχαναλγητικά»

Η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη σε τηλεοπτική εκπομπή!

Άρωμα Καλαμάτας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης!

Ελλαδικό