“Στην υγειά μας” είπε η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη στον Σπύρο Παπαδόπουλο στην εκπομπή του στον Alpha το Σάββατο 1 Νοεμβρίου! Με δύο εξαιρετικές ερμηνείες η μεσσήνια τραγουδίστρια έδειξε το ταλέντο της στο ελληνικό κοινό για ακόμη μία φορά, αφού έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή “Μουσική παντού” της ΝΕΡΙΤ και μάλιστα δύο φορές, στο “Επιμένουμε Ελλάδα επίσης της ΝΕΡΙΤ και στην εκπομπή «Μ’ανοιχτά αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», ενώ πλήθος αφιερωμάτων έχουν γίνει για την πορεία της από εφημερίδες και περιοδικά.

Η Μυρτώ, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου και είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει δύο τραγούδια του Μάριου Τόκα, τα “Ξεχασμένη αποσκευή” και “Αν δε γεννηθείς αστέρι”. Εκτός αυτών, ιδιαίτερη μνεία έγινε σε αυτήν από τον Μηνά Βιντιάδη από την εφημερίδα “Το Ποντίκι” ο οποίος έδωσε έμφαση στο ντοκιμαντέρ για την Μαρία Κάλλας στο οποίο πρωταγωνιστεί η μεσσήνια καλλιτέχνης, γεγονός το οποίο εξέπληξε ακόμη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν παρέλειψε να την καλέσει και σε επόμενες εκπομπές του!

Δείτε παρακάτω δύο αποσπάσματα από την εκπομπή με την Μυρτώ Καμβυσίδη να ερμηνεύει τα τραγούδια “Ξεχασμένη αποσκευή” και “Αν δε γεννηθείς αστέρι”

 Ξεχασμένη αποσκευή – Μυρτώ Καμβυσίδη

 

Αν δε γεννηθείς αστέρι – Μυρτώ Καμβυσίδη

 

myrto-kamvysidi-alpha-tv-2

 

Δείτε επίσης

Μυρτώ Καμβυσίδη: «Το τραγούδι είναι παντού και σε μένα λειτουργεί ψυχαναλγητικά»

Η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη σε τηλεοπτική εκπομπή!

Άρωμα Καλαμάτας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης!

 

Ελλαδικό