Για τρίτη φορά, η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη ήταν καλεσμένη στο κανάλι ALPHA στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας», το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Παρουσία μεγάλων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου, όπως της Μάρθας Καραγιάννη, της Μαριάννας Τουμασάτου, της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, του Αλέξη Κωστάλα, της Έλενας Ράπτη, της Πέγκυς Ζήνα, της Τένιας Μακρή, κ.α τραγούδησε τραγούδια που έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της η αξέχαστη Βικυ Μοσχολιού.

Η Μυρτώ Καμβυσίδη τόνισε ότι το αφιέρωμα είναι επετειακό, δεδομένου ότι φέτος κλείνουμε μία δεκαετία από την απώλεια της μεγάλης αυτής τραγουδίστριας, της Βίκυς Μοσχολιού (Αύγουστος 2005), ενώ δεν λησμόνησε να αναφέρει την όμορφη γενέτειρά της, την Καλαμάτα, τονίζοντας ότι οι Καλαματιανοί της μεταφέρουν την αγάπη τους για την εκπομπή και τον ίδιο τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Η δική μας Κάλλας» και τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Υόρκη, όπου και θα μεταβεί ο σκηνοθέτης Χαράλαμπος Τσόκας με το επιτελείο του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε μερικά από τα τραγούδια που απολαύσαμε να ερμηνεύει στην εκπομπή.

Μην τα φιλάς τα μάτια μου

Το μονοπάτι ποτ πουρί

Ούτε αχ δε θα πω

 

Δείτε επίσης:

Παρέα με τον Γ. Ζουγανέλη στο ΕΘΝΟΣ η Μυρτώ Καμβυσίδη!

H δική μας Μυρτώ και πάλι στο «Στην υγειά μας»!

«Η δική μας Κάλλας» στον Ant1!

Άρωμα Καλαμάτας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης! 

H «δική μας Κάλλας» στο Μιλάνο

Μυρτώ Καμβυσίδη: «Το τραγούδι είναι παντού και σε μένα λειτουργεί ψυχαναλγητικά»

Η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη σε τηλεοπτική εκπομπή!

“Στην υγειά μας” με την Μυρτώ Καμβυσίδη στον Alpha!

Elladiko