Τα μωρά είναι τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορούμε να πάρουμε στη ζωή μας. Είναι αυτά που θα φέρουν την ευτυχία και τη χαρά στη ζωή μας. Είναι αυτά που μας δίνουν όλη τους την αγάπη και τη στοργή. Είναι αυτά που δεν θα φύγουν ποτέ από το πλευρό μας ό,τι κι αν συμβεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ως γονείς, πρέπει να τους δίνουμε όλο το χρόνο, την προσοχή και τη φροντίδα μας. Πρέπει επίσης να φροντίζουμε να είναι πάντα ασφαλή και προστατευμένα από κάθε βλάβη.

Εδώ είναι τα έξι must-have είδη για μωρά:
Αλλαξιέρες: https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/changing/ Αν δεν θέλετε να αλλάζετε το μωρό σας στο πάτωμα, θα χρειαστείτε ένα από αυτά. Και αν δεν θέλετε να ανησυχείτε για το πόσο καθαρό είναι, βρείτε ένα που μπορεί να πεταχτεί στο πλυντήριο.

Κουνουπιέρες: https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/canopies/ για καροτσάκι. Αν σκοπεύετε να περπατάτε πολύ σε εξωτερικούς χώρους με το μωρό σας, αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Και ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να βγάζετε το μωρό σας πολύ έξω, το δίχτυ μπορεί να σας φανεί χρήσιμο όταν το νεογέννητο κοιμάται και δεν θέλετε να ανάψετε τα φώτα.

Καρεκλάκι με δίσκο ή κάθισμα με ιμάντες: Αυτό θα κάνει την ώρα του φαγητού πιο εύκολη και για τους δυο σας, καθώς παρέχει ένα ασφαλές μέρος για να κάθεται και να τρώει το μικρό σας. Και αν σκοπεύετε να τρώτε συχνά έξω, είναι ένα πράγμα λιγότερο που πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας – απλά δέστε το σε οποιαδήποτε καρέκλα!

Τσάντα για τη μαμά ή επιστήθια τσάντα για το μωρό. Τα μωρά λατρεύουν να βρίσκονται κοντά στη μητέρα τους και τους αρέσει ιδιαίτερα να μεταφέρονται με τις τσάντες της μαμάς τους ή τα slings.

Τα καθίσματα αυτοκινήτου είναι σημαντικά για να κρατάτε το παιδί σας ασφαλές όταν ταξιδεύετε στο αυτοκίνητο, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και όταν δεν ταξιδεύετε! Απλά βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα έχει τοποθετηθεί σωστά πριν το χρησιμοποιήσετε, διαφορετικά δεν θα λειτουργεί σωστά και μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Μια οθόνη παρακολούθησης μωρών είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που χρειάζεται κάθε γονιός. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το μικρό σας ανά πάσα στιγμή και να βεβαιώνεστε ότι όλα πάνε καλά μαζί του, ενώ κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο, αν συμβεί κάτι, θα ξέρετε αμέσως τι συμβαίνει με το μωρό σας αντί να χρειάζεται να μαντέψετε τι συμβαίνει αργότερα, όταν γυρίσετε σπίτι μετά τη δουλειά.

Ελλαδικό