Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 ο Σύλλογος Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του για το 2019 θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο παραμύθι γεμάτο μουσική και νοήματα για τη φιλία με τίτλο “Ο βασιλιάς και ο μάντης” στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Cafe Sol της δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και θα παρουσιαστεί για τρεις παραστάσεις με αριθμημένες θέσεις.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 θα παρουσιαστεί μια παράσταση στις 18:00
και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 θα παρουσιαστούν δύο παραστάσεις. Η πρώτη στις 18:00 και η δεύτερη στις 19:30.

Η διάρκεια της μουσικοθεατρικής παράστασης είναι περίπου μια ώρα και είναι κατάλληλη για παιδιά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας κακομαθημένος βασιλιάς που νοιάζεται μονάχα για τον εαυτό του, ένας μάντης –
μάγος που τον αγαπά ολόκληρο το βασίλειο κι ένας πρωθυπουργός που τρέχει και δεν φτάνει. Μπορεί άραγε η ζήλια και η κακία να μετατραπεί σε πραγματική φιλία και αγάπη;
Χοροί, φαγητό, σκοτεινά μπουντρούμια, ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων, πολλή μουσική και όλα ξεκινούν αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!”

Τα δελτία εισόδου κοστίζουν 5€ (ένα δελτίο εισόδου αντιστοιχεί σε ένα παιδί και έναν συνοδό) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Cafe Sol (κτίριο της Φιλαρμονικής, 1ος όροφος) καθώς και από το βιβλιοπωλείο Bookmark (πεζόδρομος Αντωνοπούλου, Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας).

Για τηλεφωνικές κρατήσεις δελτίων εισόδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6955933407.

Elladiko