Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικό αφιέρωμα στο μεγάλο καλλιτέχνη Λέοναρντ Κοέν (Leonard Cohen) μια ζωντανή μουσική σύμπραξη από τρεις νέες τραγουδίστριες με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών αφιερωμένη στη μουσική και το έργο του.

Η Νalyssa Green (Βιολέτα Σαραφιανού) με την αισθαντική της φωνή, η Sugahspank! (Γεωργία Καλαφάτη) με τη βαθιά εκφραστική φωνή και η Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου) με
την καλλιεργημένη και ευέλικτη φωνή, τρεις νέες τραγουδίστριες με διαφορετικές διαδρομές αλλά με κοινή ανάγκη την αναζήτηση και κοινό χαρακτηριστικό την τόλμη θα προσεγγίσουν τραγούδια που έχει σφραγίσει ο ίδιος με την τόσο χαρακτηριστική βαθιά, αισθαντική φωνή του.

Πλαισιωμένες από τον βιρτουόζο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, τον μαέστρο Γιώργο Δελλή στα πλήκτρα και τον λακωνικά μελωδικό Άδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα θα μας ταξιδέψουν στο θαυμαστό σύμπαν του ποιητή, μουσικού, δασκάλου και μαθητή, του μοναδικού Leonard Cohen.

Ένας καλλιτέχνης που μοιράστηκε τις σκέψεις και την αγάπη του για τη ζωή, την ανθρώπινη φύση με τις αδυναμίες της μέσα από απλές μελωδίες και μια “θεία” φωνή ενώ το χιούμορ και η μελαγχολία, το ταξίδι και ο προορισμός, το σώμα και το πνεύμα, συνυπάρχουν αρμονικά στο έργο του.

Πώληση εισιτηρίων από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα