Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας υποδέχεται και γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το πιο λαμπερό και γιορταστικό του πρόσωπο!!!

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα ανέβουν δύο μουσικά παραμύθια που συνέθεσε ο Στάθης Γυφτάκης για τις Ορχήστρες και Χορωδίες του Ωδείου, με στίχους Λίλλυς Τριαντάρη, σκηνοθετική επιμέλεια Παναγιώτη Αδάμ και φωτισμούς Παναγιώτη Λαμπή. Η Παιδική και η Νεανική Χορωδία θα συμπράξουν με την Παιδική αλλά και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου δημιουργώντας μια…”Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα”.

Δύο παραμύθια για μικρούς και μεγάλους που μιλούν για την δύναμη της μουσικής αλλά και για τις ανθρώπινες “αδυναμίες”, την φαντασία αλλά και την δύσκολη ανθρώπινη πραγματικότητα μα πάνω από όλα για την αγάπη στον συνάνθρωπο, την μοιρασιά και την αποδοχή της διαφορετικότητας μέσα από την μουσική και την αλληλεγγύη.

Την αφήγηση έχουν αναλάβει ή Σταυρούλα Δαμήλου και η Λίλλυ Τριαντάρη, ενώ στον ρόλο του παιδιού εμφανίζεται ο Νικόλας Κατερινόπουλος. Την Ορχήστρα και τις χορωδίες διευθύνει ο Ιβάν Μάτζαρης.

Είσοδος ελεύθερη

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, πάλι στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Gala από τους Καθηγητές αλλά και σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με φιλανθρωπικό σκοπό. Μουσική για τα Χριστούγεννα, αλλά και γνωστά έργα του ρεπερτορίου, κωμικές σκηνές με το… γνωστό πια πιανιστικό Trio, Κάλαντα από την Αναγέννηση και εμφάνιση έκπληξη από τις Χορωδίες του Ωδείου…

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κάθε μέρα από 15:00 έως 21:00.

Ελλαδικό