Πληροφορίες

Στην πλατεία Όθωνος, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο με έμφαση στο καλό τσίπουρο, τους εύγευστους μεζέδες και την… παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Γιατί μεζεδοπωλείο χωρίς τα παραπάνω δεν γίνεται.

Σε έναν ζεστό και αρκετά φιλικό χώρο σε ανοιχτές και γήινες αποχρώσεις με το πέτρινο στοιχείο να επικρατεί σε αυτόν και μουσικά όργανα να κοσμούν τον τοίχο, θα συναντήσετε το ομώνυμο με την πλατεία μεζεδοπωλείο.

stin-othonos-1

Στην Όθωνος, λοιπόν! Υπό τους ήχους της έντεχνης-λαϊκής-ρεμπέτικης μουσικής, μπορείτε να γευτείτε κεφτεδάκια, πανσέτες, βακαλάο με κόκκινη σάλτσα, πατάτες με κρούστα μυρωδικών και πολλούς άλλους μεζέδες που μπορείτε να επιλέξετε μέσα μια μεγάλη ποικιλία. Θα βρείτε πολλές επιλογές σε κρέατα και ψάρια σε πολύ χαμηλές τιμές, τα οποία θα συντροφεύσουν ιδανικά τα ντόπια ούζα και το τσίπουρο.

stin-othonos-3

Κάθε Παρασκευή στις 21:30, θα συναντήσετε μουσικούς της πόλης να μας ταξιδεύουν με λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα ακούσματα. Αλλά δεν αποκλείεται να τους πετύχετε και άλλες ημέρες της εβδομάδας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούνται εκεί μικρές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το μεζεδοπωλείον …στην Όθωνος είναι ανοιχτό από το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας στην Παλαιά πόλη της Καλαμάτας.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πλατεία Όθωνος, Ιστορικό Κέντρο, Καλαμάτα

facebook

stin-othonos-5

stin-othonos-4

stin-othonos-2

Ελλαδικό