Έντονη Μεσσηνιακή παρουσία είχαμε στην Έκθεση Food Expo από το γραφείο Ν. Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του 2ου Mediterranean Gastronomy Forum by Chef Club of Greece πραγματοποιήθηκε παρουσίαση Μεσσηνιακών προϊόντων, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα. Στη συνέχεια οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Μεσσηνιακά προϊόντα, από τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν κατενθουσιασμένοι!

Τέτοιες ενέργειες μόνο θετικές συνέπειες μπορούν να έχουν για το προϊόν μας, αφού βασικός πυλώνας στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας είναι τα τοπικά προϊόντα της και η διατροφική και γαστρονομική τους αξία.

messiniaka-proionta-food-expo-2

Οι Γιώργος Μαύρος (αριστερά) και Μιχαήλ Αγγελόπουλος (δεξιά) μετά την παρουσίαση των Μεσσηνιακών προϊόντων

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.