Τουριστικός προορισμός για όλα τα βαλάντια η Καλαμάτα και η Μεσσηνία, σύμφωνα με τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή, παρουσιαστές της ταξιδιωτικής εκπομπής “Μένουμε Ελλάδα” της ΝΕΡΙΤ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη μας απασχολεί την εκπομπή. Αυτή τη φορά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας, κ. Ανδρέας Ζαγάκος και ο Πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας κ. Κώστας Ανδριανόπουλος βρέθηκαν στο πλατό της κρατικής τηλεόρασης για να παρουσιάσουν την περιοχή μας ως ιδανικό τουριστικό προορισμό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, ιδιαίτερα διαβασμένοι για την περιοχή μας, δεν παρέλειπαν να προτρέπουν τον κόσμο να μας επισκεφθεί. Αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην εύκολη πλέον πρόσβαση στην πόλη μας, οδικώς, αεροπορικώς και ακτοπλοικώς, στις καλές τιμές για διαμονή και εστίαση, στη μεγάλη αστική ακτογραμμής μας και την… υποψηφιότητά μας για πολιτιστική πρωτεύουσα!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

 

Δείτε επίσης:

Η Καλαμάτα στο “Μένουμε Ελλάδα” (video)

“Μένουμε Ελλάδα” με άρωμα… Καλαμάτας!

Η Καλαμάτα στη ΝΕΡΙΤ και στο “επιμένουμε Ελλάδα”!

Η Καλαμάτα στο “Μένουμε Ελλάδα” (video)

Ελλαδικό
Pavlos Pavlou
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.