35 αθλητές και αθλήτριες με 15 συνοδούς από 12 διαφορετικές χώρες, Ελλάδα, Τουρκία, Εσθονία, Λετονία, Ισραήλ, Πολωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ουκρανία, Φιλανδία, Ρουμανία και Βουλγαρία συναντήθηκαν στο «Ancient Messini Open».

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις με αμαξίδιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Buca Beach Resort στην Ανάληψη Μεσσήνης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία κερδίζοντας το στοίχημα.

Οι καλές καιρικές συνθήκες, το μαγευτικό τοπίο, η διαμονή σε έναν φιλόξενο και ιστορικό χώρο, αλλά και η ελληνική φιλοξενία αποτέλεσαν εγγύηση για ακόμη μία φορά για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά και τη φιλοξενία των αθλητών για ακόμη μια φορά.

Η διοργάνωση κύλισε ομαλά και με ασφάλεια. Οι αθλητές εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία, τη γαστρονομία με βάση τα τοπικά προϊόντα της μεσσηνιακής γης και φυσικά τις ομορφιές του τόπου μας. Οι συμμετέχοντες – φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν την Αρχαία Μεσσήνη και την πόλη της Καλαμάτας.

Όλοι, όπως μας ανέφερε ο Καλαματιανός πρωταθλητή Γιώργος Λαζαρίδης και διοργανωτής του τουρνουά, οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις δίνοντας ραντεβού στο 3ο Ancient Messene Open.

Ελλαδικό