Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ξεκίνησε το 7ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας.

Διοργανωτές, ομιλητές και καταρτιζόμενοι έχουν καταφθάσει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, με τις συνολικές εγγραφές να ξεπερνούν τις 1000 ενώ οι πρώτοι χαιρετισμοί και οι πρώτες ομιλίες έχουν ξεκινήσει διαδοχικά.

Περίπου 800 άτομα βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην αίθουσα για να ακούσουν καταρτισμένους ομιλητές με μεγάλη εμπειρία σε διάφορους τομείς που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με τον τουρισμό. Η αίθουσα έχει γεμίσει ασφυκτικά με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν καθίσματα μέχρι και στο πάνω διάζωμα.

Παρόντες, επίσης, είναι πολλοί εκπρόσωποι διαφόρων φορέων της πόλης αλλά και του τουρισμού, μεταξύ των οποίων η η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Παναγιώτης Νίκας, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό.

Μετά τους πρώτους χαιρετισμούς και το καλωσόρισμα, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος κήρυξε και επίσημα την έναρξη του 7ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, ενώ προηγήθηκε ένα ευρηματικό “θεατρικό” από τους εμπνευστές του “σχολείου” Ανδρέα Ζαγάκο και Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο.

Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι ανακοινώθηκε το Σχολείο Τουρισμού OnTour, η συνεργασία δηλαδή του INSETE με το Σχολείο Τουρισμού, το οποίο θα δημιουργήσει Σχολεία Τουρισμού σε όλη τη χώρα.

Ελλαδικό