Μπορεί όλη η πόλη να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα του καρναβαλιού που πλησιάζει, αλλά στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ως φαίνεται δεν αστειεύονται! Κοινοποιήσεις φοιτητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν οτι σε μια προφορική εξέταση που ξεκίνησε στη μέση της μέρας ο χρόνος δεν έφτανε για τον αριθμό των εξεταζομένων. Τότε ο καθηγητής τους δεν δίστασε να τους κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ο φύλακας που κλείνει το πανεπιστήμιο στις 9 το βράδυ έμεινε μέχρι τις… 2 τα ξημερώματα για την πραγματοποίηση της εν λόγω εξέτασης.

Κάποιος θα βιαζόταν να υπερθεματίσει σχολιάζοντας το ακατάλληλο της ώρας σχετικά με την επίδοση των φοιτητών, αλλά δεν μπορούμε παρά να ομολογήσουμε οτι εκείνη είναι μια ώρα που οι έλληνες φοιτητές σπανίως κοιμούνται! Ίσα ίσα, που διασκεδάζουν στα πολλά γνωστά μπαρ της Καλαμάτας.

Ο δρόμος για τη γνώση είναι έτσι δύσκολος γεμάτος ξενύχτια πάνω απο βιβλία. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στους σκληρά εργαζόμενους φοιτητές του πανεπιστημίου Πελοποννήσου αλλά και στους καθηγητές που κάνουν τη δουλειά τους με ξεχωριστό μεράκι.

Ελλαδικό