Ελλαδικό

Δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και ώρα 16:30 από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την πόλη της Καλαμάτας για να διοργανώσει το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Νοτίου Ελλάδας-Πελοποννήσου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 22-23 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο FILOXENIA.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρες 16.30-19.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email στο lignos@hcs.gr (γράφοντας ονοματεπώνυμο, το email σας και ιδιότητα).