Δυναμικά και με πολλή όρεξη για την καινούρια σχολική χρονιά το “Κέντρο Μαθηματικών Έφη Παπαδάκου” συνεχίζει τη λειτουργία του με γκρουπ έως 2 ατόμων τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες, το κέντρο έχει σκοπό τη διατήρηση της φυσικής παρουσίας στα μαθήματα, καθώς αποτελεί τον καλύτερο τρόπο κάλυψης των αναγκών του μαθητή. Σε περιπτώσεις που η φυσική παρουσία δεν είναι εφικτή παραδίδονται μαθήματα και διαδικτυακά!

Με μεθοδικότητα, σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας καθώς και συνεργασία μαθητή – καθηγητή – γονέων το “Κέντρο Μαθηματικών Έφη Παπαδάκου” αναλαμβάνει:

  • Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
  • Μαθήματα Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου – Ε.Π.Α.Λ.
  • Ιδιαίτερα μαθήματα ή γκρουπ 2 ατόμων

Λίγα λόγια για το “Κέντρο Μαθηματικών Έφη Παπαδάκου”:

Από το 2017 στο κέντρο της Καλαμάτας, απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ, λειτουργεί το “Κέντρο Μαθηματικών Έφη Παπαδάκου”.

Σκοπός του είναι να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει κατάλληλα, με εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης, τους μαθητές σε όλα τα στάδια της σχολικής τους ζωής.

Με group 2-3 ατόμων οι ώρες διδασκαλίας είναι 60λεπτες ώστε να παραδίδεται η υλη ολοκληρωμένα και να παρέχεται εξατομικευμένη διδασκαλία στις απαιτήσεις του μαθητή.

Στο Κέντρο διατίθεται αναγνωστήριο – εργαστήρι ασκήσεων όπου δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές μας να τον χρησιμοποιούν εκτός ωρών διδασκαλίας για μελέτη και επίλυση ασκήσεων με την καθοδήγηση του καθηγητή αλλά και την βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων.

Παρέχονται δωρεάν βοηθήματα και επιπλέον σημειώσεις προσαρμοσμένες στον μαθητή. Οι συχνές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα που πραγματοποιούνται έχουν στόχο να αντιληφθεί ο μαθητής τυχόν ελλείψεις και να στοχεύσουμε πάνω σε αυτές.

Πληροφορίες:

Οδός: Σιδηροδρομικου σταθμου 19 Καλαμάτα
Στο κέντρο της Καλαμάτας, απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721 402510 – 693 602 5818

www.mathcenter.gr

Facebook

Ελλαδικό