Αέρα Καλαμάτας είχε η κουζίνα του Masterchef 5 καθώς η Βίλλυ με καταγωγή από Καλαμάτα κατάφερε να παρουσιάσει ένα όμορφο πιάτο και να λάβει τα τρία πολυπόθητα ναι!

Η πτυχιούχος εγκληματολογίας και ψυχολογίας και πρώην αεροσυνοδός δήλωσε ότι βρίσκεται στο ριάλιτι μαγειρικής εξαιτίας της αδελφής της που έκανε τη δήλωση συμμετοχής. «Θέλω ν’ ανταγωνιστώ κάποιους που ίσως γνωρίζουν περισσότερα», δήλωσε λίγο πριν ξεκινήσει το πιάτο της που ήταν μία αλμυρή τάρτα με αρνίσια συκωτάκια, σως κατσικίσιου τυριού και τουρσί.

Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος δεν έκρυβε το άγχος της, παρότι τις παρασκευές του πιάτου της τις είχε δοκιμάσει πριν έλθει στο Masterchef 5, πέντε φορές. «Δεν υπάρχει αυτό που ζω, έχω αποδιοργανωθεί», έλεγε και ξαναέλεγε. Μάλιστα όταν ο Κοντιζάς εμφανίστηκε στον πάγκο της, εκείνη απηυδισμένη του είπε ότι δεν ξέρω πως λειτουργεί ο βραστήρας. Ο σεφ διαπίστωσε ότι δεν λειτουργεί γιατί δεν τον είχε βάλει στην πρίζα. «Ούτε εγώ δεν ήμουν στην πρίζα», σχολίασε από την πλευρά της η Βίλλυ.

Η νεαρή μαγείρισσα, αν και ήταν υπερβολικά αγχωμένη, τελικά ενώπιον των κριτών κατάφερε να παρουσιάσει ένα όμορφο πιάτο και να λάβει τρία ναι. “Αν προχωρήσεις παραπέρα θα πρέπει να διαχειριστείς το άγχος σου και να είσαι πιο οργανωμένη. Ο τρόπος που λειτούργησες στην κουζίνα δεν με έπεισε. Αλλά με έπεισε το πιάτο σου, έχεις ένα ναι από εμένα” της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δεύτερο ναι και από τον Πάνο Ιωαννίδη που ενθουσιάστηκε από το ψήσιμο της τάρτας. “Πάρα πολύ ωραία η τάρτα σου, μεγάλο ενδιαφέρον η γέμισή της. Θέλουμε να τρώμε τόσο νόστιμα πιάτα, έχεις ναι και από μένα” της είπε ο Κουτσόπουλος.  “Θα φύγω τρέχοντας για να μην το μετανιώσετε” απάντησε τρισευτυχισμένη η Βίλλυ, φορώντας τη λευκή ποδιά.

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό