Τεράστια η διαφήμιση και η προβολή της χώρας μας και συγκεκριμένα της Μεσσηνίας στις Σκανδιναβικές χώρες για φέτος, μετά την επιτυχία που γνώρισε η σειρά – τηλεπαιχνίδι Mästarnas Mästare (Πρωταθλητές των Πρωταθλητών), τα επεισόδια της οποίας γυρίστηκαν για τη φετινή χρονιά στη Μεσσηνία. Στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι διαγωνίζονται βετεράνοι χρυσοί Ολυμπιονίκες  και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές σε διάφορα  αγωνίσματα.

Το τηλεπαιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές στις Σκανδιναβικές χώρες και προβάλλεται για 5η τηλεοπτική σαιζόν  από το SVT 1 σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Ο 5ος κύκλος της Σουηδικής υπερπαραγωγής έχει γυριστεί στη Μεσσηνία, και περιλαμβάνει 10 επεισόδια  διάρκειας 60 λεπτών το καθένα.

Τα επεισόδια του 5ου κύκλου του Mästarnas Mästare προβλήθηκαν κατά τους τελευταίους μήνες στις χώρες της Σκανδιναβικής χερσονήσου και γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία. Μάλιστα, στην πρεμιέρα της φετινής σειράς πραγματοποιήθηκε ρεκόρ τηλεθέασης!

Η προβολή της Μεσσηνίας είναι τεράστια μέσω της συγκεκριμένης παραγωγής, αφού σχεδόν όλα τα επεισόδια γυρίστηκαν σε εξωτερικούς χώρους, προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου μας. Οι δοκιμασίες των αθλητών πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, σε παραλίες της Μεσσηνίας, στην Αρχαία Μεσσήνη, σε καταπράσινους και γεμάτους ελαιόδεντρα λόφους, στην Μεγάλη Μαντίνεια και στην Καλαμάτα, δείχνοντας απίστευτα και μοναδικά τοπία, ακόμα και από ψηλά, κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση στην περιοχή μας.

Τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε σε μερικά αποσπάσματα του τηλεπαιχνιδιού, στα βίντεο που παρατίθενται παρακάτω:

“There is much at stake now”

 

Δείτε περισσότερα βίντεο του τηλεπαιχνιδιού πατώντας τους τίτλους παρακάτω:

 

Ελλαδικό
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.