Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, όχι μόνο κατάφεραν να κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, αλλά και να καθηλώσουν ένα ολόκληρο στάδιο, το στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, στο οποίο βρέθηκαν την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017.

Οι τρείς «μεγάλες κύριες» του ελληνικού τραγουδιού, τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, ένωσαν το μοναδικό ταλέντο τους μαζί με 14 σημαντικούς μουσικούς, φέρνοντας στο κοινό της Μεσσηνίας τις διαχρονικές ερμηνείες των μεγάλων επιτυχιών τους και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο αρχαίο στάδιο.

Το κοινό που βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο είχε την ευκαιρία να μοιραστεί χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές μαζί τους, να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και φυσικά να περάσει 3 ώρες γεμάτες μουσική.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς (αν και η λέξη “έκπληξη” δεν είμαστε σίγουροι ότι ταιριάζει στη Μαρινέλλα ) αποτέλεσε η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η οποία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και δεν σταμάτησε να αλληλεπιδρά με τον κόσμο από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη σκηνή μέχρι το τέλος. Αποδεικνύοντας τελικά αυτό που είχε γραφτεί: ότι ίσως είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη “μύθος”.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Καρασπήλιος 

Ελλαδικό
Avatar photo
Η Κυριακή Παπακωνσταντίνου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ ηθικής φιλοσοφίας. Γράφει για το Kalamata IN άρθρα ποικίλης θεματολογίας.