Οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας μεταφέρονται από σήμερα στην Καλαμάτα. Μετά τα επιτυχημένα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος για τα 90 έτη από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας  και τα 6 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου  Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” που έγιναν στον Μελιγαλά την Παρασκευή, ξεκινάει σειρά εκδηλώσεων στην πόλη μας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Για σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, έχει προγραμματισθεί συναυλία αποφοίτων και τελειοφοίτων σπουδαστριών της Τάξης Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, της καθηγήτριας Χριστίνας Γιαννακοπούλου στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας (Βιλεαρδουίνου 1, Πλ. Υπαπαντής).

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρακάτω:

Α. Dvořák: Από την όπερα “Rusalka”, η άρια της Rusalka: Mesicku na nebi hlubokem….

W.A.Mozart: Από την όπερα «Οι Γάμοι του Φϊγκαρο», η άρια της Susanna Giunse alfin in momento… deh vieni non tardar…. το ντουέτο Susanna-Contessa Sull’ aria…. και ή άρια της Contessa Porgi amor…..

V. Bellini: Από την όπερα «Οι Καπουλέτοι και οι Μοντέκοι» η άρια της Guilietta Eccomi in lieta vesta….

G. Puccini: Από την όπερα ”Gianni Schicchi”, η άρια της Lauretta O mio babbino caro….

G. Verdi: Από την όπερα “Rigoletto”, η άρια της Gilda Tutte le feste al tempio….

C.M. von Weber: Από την όπερα «Ο Ελεύθερος Σκοπευτής», η άρια της Agathe Und ob die Wolke… το ντουέτο Agathe-Ännchen Schelm halt fest… και η άρια της Ännchen Kommt ein schlanker Bursch gegangen…..

G. Puccini: Από την όπερα  “La Boheme”, η άρια της Musetta: Quando men vo…

Ερμηνεύουν:

Ανδριάνα Παπαβασιλοπούλου

Κατερίνα Παλαιολόγου

Ελένη Αλεξοπούλου

στο πιάνο η Μαρία Παπαπετροπούλου

Ελλαδικό