Αναπόσπαστα κομμάτια της μεσσηνιακής παράδοσης και γαστριμαργίας το παστό και τα λουκάνικα που παράγονται στην περιοχή με τον πατροπαράδοτο τρόπο, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και το αγοραστικό κοινό τόσο της πόλης όσο και των επισκεπτών της.

Από τα διασημότερα εδέσματα της περιοχής, η παράδοσή τους μας γυρνάει δεκαετίες πίσω, στον 19ο αι., γι αυτό όποιον και να ρωτήσετε στη Μεσσηνία θα σας πει ότι αυτά τα δύο προϊόντα αποτελούν ναυαρχίδα της τοπικής κουζίνας.

Με την Γεωργία Κουτσούκου, λοιπόν, θα προωθηθεί στον τόπο τους αλλά και σε όλη την Ελλάδα το Παστό και Λουκάνικο, που έχουν ξεχωριστή θέση στο Ελληνικό τραπέζι.

Ταυτόχρονα θα προωθηθεί σε όλους τούς επαγγελματίες της Μεσσηνίας:
– Παστό και Λουκάνικο με κρασί και πορτοκάλι.
– Το διάγραμμα ροής για την παραγωγική διαδικασία.
– Διαδικασία παρασκευής παστού χοιρινού.
– Διαδικασία παρασκευής Λουκάνικου Μεσσηνίας

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης για εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή για ανάρτηση στον χώρο της επιχείρησής σας – γραφείου σας.

Πότε; 24 Φεβρουαρίου 2018

Ώρα; 10:30

Που; Elite City Resort

Κόστος: Δωρεάν – Ελεύθερη είσοδο

Για την συμμετοχή και την συμπαράσταση σας, παρακαλείστε ενημερώστε μας για την παρουσία σας.

Έως 50 Συμμετοχές για κάθε σεμινάριο:

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Δήλωση συμμετοχής με όνομα και τηλέφωνο στο E-mail: info@chefsclubgreece.gr

Ελλαδικό