Αγαπημένες μου φίλες, καλησπέρα για ακόμα μια εβδομάδα. Θέλω να πιστεύω πως η διάθεσή σας έχει γίνει άκρως καλοκαιρινή και πως είστε έτοιμες να υποδεχθούμε την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου.

Σίγουρα οι πιο τολμηρές έχετε ήδη ξεκινήσει τα μπάνια, αλλά σίγουρα όλες αναζητάτε το μαγιώ που θα αγοράσετε φέτος το καλοκαίρι. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι τάσεις για το φετινό καλοκαίρι.

  • Ολόσωμο, ολόσωμο και πάλι ολόσωμο. Έκανε την εμφάνιση του τις προηγούμενες χρονιές και φέτος μας δηλώνει πως ήρθε για να μείνει. Επέλεξε μονόχρωμο ή με έντονα print και τόλμησε το και εσύ το φετινό καλοκαίρι. TIP: φόρεσε το εναλλάξ με κάποιο μπικίνι για καλύτερο μαύρισμα.
  • Ψηλόμεσο μπικίνι. Είναι η απόλυτη τάση και αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Επέλεξε το κατάλληλο για το σώμα σου και αγάπησε το. Συνδύασε το με στράπλες στο πάνω μέρος, η κλασσικό τρίγωνο.
  • Το κλασικό τριγωνάκι είναι και θα είναι πάντα must σίγουρα όμως θέλει και το κατάλληλο σώμα για να το αναδείξει. Επέλεξε το σε μονόχρωμο ή floral ή ακόμα και σε έντονα print.
  • Σουτιέν με κόμπο. Η νέα τάση που θα φορεθεί αλλά παράλληλα και θα εξυπηρετήσει πολύ, γιατί προσαρμόζεται στο σώμα μας και χαρίζει ωραίο στήθος ακόμα και αν δεν το έχουμε πλούσιο.
  • Έντονα κοψίματα στα ολόσωμα, φρου-φρου, ανοίγματα στο πλάι ή στο ύψος του στομάχου, ανοιχτές πλάτες με κορδόνια και ιδιαίτερα δεσίματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στα μαγιώ του φετινού καλοκαιριού.
  • Περίτεχνα print, πουά, ριγέ, floral και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε, μπορεί να φορεθεί. Must οι παστέλ αποχρώσεις αλλά και οι μεταλλικές και τέλος στα φλούο χρώματα.

Πάμε να δούμε λίγα κομμάτια από τη μεγάλη συλλογή με μαγιώ για το καλοκαίρι του 2018 από το Madame fashion & best που φωτογράφισε η φωτογράφος Κάλλι Κολόζη.

Μοντέλα: Σήλια Θεοδωροπούλου, Αθηνά Κουμάντου, Νίκη Σαράντη, Μαρία Πιττάλη

Ελλαδικό
Mikaela Paraskeva
Η Μικαέλα Παρασκευά ασχολείται ενεργά με τη μόδα. Είναι υπεύθυνη της στήλης μας "Let's fashion it" και δημοσιεύει άρθρο στο Kalamata IN κάθε Παρασκευή.