Αγαπημένες μου φίλες καλησπέρα. Βλέπω στα μηνύματα σας και γενικότερα στην επικοινωνία που έχουμε, πως τα λίγο πιο διαφορετικά θέματα σας άρεσαν πολύ και τους δείξατε ενδιαφέρον, επομένως σας έχω ετοιμάσει πάλι κάτι ανάλογο το οποίο είναι και αρκετά επίκαιρο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το στυλ μας τις μέρες  που είναι βροχερές και μουντές. Σίγουρα η διάθεση μας τις μέρες αυτές δεν είναι και η καλύτερη και η υπομονή μας ίσως είναι και αυτή λίγο πιο περιορισμένη.

Οπότε είναι κουραστικό να ψάχνουμε και  να σκεφτόμαστε τι πρέπει να βάλουμε μέσα στη βροχή ώστε να είμαστε και στυλάτες αλλά και προστατευμένες. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλοί.

Από το προφανές, να φορέσουμε γαλότσες με αδιάβροχο, μέχρι το πιο εκκεντρικό, όπως το να βάλουμε ένα κοστούμι με ψηλά παπούτσια. Πάμε να δούμε όμως μερικά do & don’t που θα μας βοηθήσουν αυτές τις δύσκολες μέρες.

DO:

  • Επέλεξε άνετα ρούχα για να μπορείς να κινείσαι πιο εύκολα και να αποφεύγεις δύσκολα σημεία, όπως λακούβες με νερά, οροφές που στάζουν κλπ.
  • Το πανωφόρι που θα επιλέξεις εννοείται να είναι αδιάβροχο και κατά προτίμηση και λίγο μακρύ για να μην βραχούν τα πόδια σου.
  • Επέλεξε να πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω ή να τα έχεις σπαστά, τα ίσια δεν θα μείνουν ποτέ ίσια.
  • Φόρεσε χοντρές κάλτσες και σιγουρέψου πως στα παπούτσια σου δεν εισέρχεται νερό.
  • Επέλεξε μια τσάντα που θα την έχεις πάνω στο σώμα σου όπως μια cross bag για να μην σου βραχεί.

DON’T:

  • Μην επιλέξεις να φορέσεις μακρυά ρούχα όπως φορέματα ή τζιν τύπου καμπάνα που θα ακουμπούν οριακά στο πάτωμα γιατί σίγουρα η υγρασία θα γίνει αισθητή.
  • Καλύτερα άσε τη γούνα σου στο σπίτι όσο και αν την αγαπάς γιατί το πιο πιθανό είναι να έχεις την εικόνα της βρεγμένης γάτας μετά.
  • Μην φοράς παπούτσια τύπου σουέτ γιατί το πιο πιθανό μετά είναι να τα κλαις.
  • Μην επιλέξεις καλύτερα λευκά παπούτσια γιατί το πιο πιθανό είναι να γίνουν μαύρα.
  • Προσοχή με τα τακούνια!

Ελπίζω να σας βοήθησα με όλα αυτά και στην επόμενη βροχή να είστε πανέτοιμες για να βγείτε με στυλ και χωρίς άγχος.

Follow on Instagram: Madame_fashion.and.best
Like on facebook: Madame

Η συγκεκριμένη στήλη δημιουργήθηκε με σκοπό να μας ενημερώσει για ό,τι νέο κυκλοφορεί, για όλες τις τάσεις και γενικότερα για ό,τι μπορούμε να μάθουμε γύρω από την έννοια της μόδας και πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμη στην καθημερινότητά μας.

Για δικές σας προτάσεις στη θεματολογία αλλά και για τις δικές σας ερωτήσεις, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας στη Μικαέλα Παρασκευά στο e-mail: www.mikaelaparas@hotmail.com ή στον λογαριασμό της στο Facebook: Mikaela Paraskeva.

Δείτε επίσης:

Let’s fashion it: Ας μιλήσουμε για μόδα με τη Μικαέλα Παρασκευά

Ελλαδικό
Η Μικαέλα Παρασκευά ασχολείται ενεργά με τη μόδα. Είναι υπεύθυνη της στήλης μας "Let's fashion it" και δημοσιεύει άρθρο στο Kalamata IN κάθε Παρασκευή.