Αγαπημένες μου φίλες καλησπέρα. Επίσημα λοιπόν πλέον βρισκόμαστε στην εποχή της άνοιξης, αν και ο καιρός δεν θέλει τόσο, να μας δείξει το ανοιξιάτικο προφίλ του τις τελευταίες μέρες.

Παρ’όλα αυτά έχουμε αισθανθεί κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία και σίγουρα πολλούς προβληματισμούς για το τι να φορέσουμε αυτή την εποχή, Είναι μία μεταβατική εποχή που ούτε τα πολύ χειμερινά μας καλύπτουν αλλά ούτε και τα ανοιξιάτικα, είτε γιατί τα χρώματα είναι πολύ έντονα για τον  μουντό καιρό, είτε γιατί τα υφάσματα είναι πιο ανάλαφρα με αποτέλεσμα να κρυώνουμε.

Οπότε, σήμερα θα μιλήσουμε για το ντύσιμο μας αυτή την μεταβατική περίοδο που δεν είναι ούτε χειμερινή αλλά ούτε και ανοιξιάτικη και σίγουρα μας δυσκολεύει.

TIPS:

  • Προτίμησε τα παντελόνια όσο ακόμα ο καιρός δεν είναι τόσο ζεστός και δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες για να νοιώσεις μια αλλαγή. Επέλεξε τζιν με ιδιαίτερα κοψίματα, με σκισίματα στο κάτω μέρος, με ρίγες στο πλάι, ή παντελόνια σε ίσια γραμμή σε έντονο χρώμα όπως κόκκινο.
  • Αντικατέστησε τα χοντρά πουλόβερ με πιο λεπτά σε χαρούμενα χρώματα, με πουκάμισα ή και μπλούζες σε floral ή ακόμα και τύπου τζιν.
  • Σαν πανωφόρι μπορείς να επιλέξεις ένα δερμάτινο jacket, ένα jean μπουφάν ή ακόμα και ένα σακάκι.
  • Θα σε βολέψουν πολύ αυτή την περίοδο, οι ολόσωμες φόρμες και τα μακριά φορέματα τύπου πουκάμισο που θα μπορείς να τα επιλέξεις για όλη την ημέρα και να τα συνδυάσεις με ό,τι θέλεις.

Ακολουθούν προτάσεις από το Madame fashion & best:

Ελλαδικό
Η Μικαέλα Παρασκευά ασχολείται ενεργά με τη μόδα. Είναι υπεύθυνη της στήλης μας "Let's fashion it" και δημοσιεύει άρθρο στο Kalamata IN κάθε Παρασκευή.