Αγαπημένες μου φίλες, καλησπέρα. Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις σε fashion θέματα και να ενημερωθούμε για ό,τι συμβαίνει.

Το θέμα που θα ασχοληθούμε σήμερα είναι αρκετά επίκαιρο και είναι οι χειμερινές εκπτώσεις. Τι μπορούμε να βρούμε, πως θα τις αξιοποιήσουμε σωστά και πώς θα ωφεληθούμε καλύτερα. Πάμε, λοιπόν, να ενημερωθούμε πιο αναλυτικά.

Οι εκπτώσεις τα τελευταία χρόνια διαρκούν πολύ καιρό, συγκεκριμένα οι χειμερινές ξεκινούν περίπου στις αρχές Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου δηλαδή σχεδόν δύο μήνες οπότε υπάρχει χρόνος.

TIPS:

  • Δες από πριν κομμάτια που σε ενδιαφέρουν τα οποία σου φαίνονται λίγο τσιμπημένα στην αρχική τους τιμή και τσέκαρε την εκπτωτική τους τιμή, μπορεί να είναι προσιτή και να σου αρέσει.
  • Μην κοιτάς μόνο το τώρα. Στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις πολλά κομμάτια εκτός σεζόν όπως για παράδειγμα, ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά ή ακόμα και κομμάτια stock. Αν η τιμή είναι αρκετά καλή μπορείς να κάνεις την αγορά με σκοπό να το φορέσεις αργότερα.
  • Αν έχεις κάποιο προγραμματισμένο γεγονός όπως ένα γάμο κλπ μπορείς να κάνεις την έρευνα και να βρεις κάτι σε τιμή ευκαιρίας ακόμα και αν έχεις αρκετό καρό ακόμα.
  • Ψώνισε έξυπνα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου, όπως απλά μπλουζάκια, πουλοβεράκια ή ακόμα και ένα απλό μαύρο παντελόνι που ποτέ δεν πάει χαμένο, ειδικά όταν το έχουμε πάρει σε καλή τιμή.
  • Επένδυσε σε ένα κλασσικό πανωφόρι. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις τις αγορές σου για την επόμενη χρονιά και ειδικά τα πανωφόρια συνήθως έχουν καλές εκπτώσεις στα καταστήματα, μπορεί ακόμα να τα βρεις και σε μισή τιμή από την αρχική, οπότε αξίζει. Ένα κλασσικό παλτό, μία γούνα, είναι πάντα μία καλή αφορά για τις εκπτώσεις.

Προτάσεις εκπτώσεων από το Madame fashion & best…

Follow on Instagram: Madame_fashion.and.best
Like on facebook: Madame

Η συγκεκριμένη στήλη δημιουργήθηκε με σκοπό να μας ενημερώσει για ό,τι νέο κυκλοφορεί, για όλες τις τάσεις και γενικότερα για ό,τι μπορούμε να μάθουμε γύρω από την έννοια της μόδας και πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμη στην καθημερινότητά μας.

Για δικές σας προτάσεις στη θεματολογία αλλά και για τις δικές σας ερωτήσεις, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας στη Μικαέλα Παρασκευά στο e-mail: www.mikaelaparas@hotmail.com ή στον λογαριασμό της στο Facebook: Mikaela Paraskeva.

Δείτε επίσης:

Let’s fashion it: Ας μιλήσουμε για μόδα με τη Μικαέλα Παρασκευά

Ελλαδικό
Η Μικαέλα Παρασκευά ασχολείται ενεργά με τη μόδα. Είναι υπεύθυνη της στήλης μας "Let's fashion it" και δημοσιεύει άρθρο στο Kalamata IN κάθε Παρασκευή.