Φίλες μου, καλησπέρα! Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι, τις τσάντες πλάτης ή αλλιώς “backpacks”.

Είναι γεγονός, για εμάς τις γυναίκες, πως μία τσάντα μας περιέχει μέσα σχεδόν ένα ολόκληρο κατάστημα. Καλλυντικά, αντικείμενα για “ώρα ανάγκης”, τσαντάκια μικρά, τσαντάκια πιο μεγάλα και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, απλώς γιατί έτσι θέλουμε. Απαραίτητα ή μη, όλα αυτά τα πράγματα θέλουμε να τα έχουμε κοντά μας, οπότε χρειαζόμαστε και μία τσάντα να τα χωράει.

unnamed

Η λύση σε όλο αυτό είναι οι “backpacks” που θα χωρέσουν μέσα ό,τι περίεργο θέλουμε και παράλληλα θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας δώσουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Έτσι, λοιπόν, θα νοιώσουμε ασφάλεια και άνεση.

unnamed

Η “backpack” δεν έχει ηλικία. Μπορούμε να τη δούμε σε ένα κορίτσι σχολείου αλλά και σε μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Για μια γυναίκα με έντονη καθημερινότητα είναι ό,τι πιο χρήσιμο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Χρήσιμη πολύ και για μανούλες καθότι θα χωρέσει μέσα όλα τα απαραίτητα και παράλληλα θα σας ελευθερώσει τα χέρια.

Φόρεσέ τη με πολλούς τρόπους, κλασσικά στην πλάτη ή εναλλακτικά περνώντας την στον ένα ώμο ή ακόμα και κρατώντας τη απλά στο χέρι για διαφορετικές εμφανίσεις.

– Προτίμησε μία μεγάλη για καθημερινές εμφανίσεις σε μαύρο, ταμπά ή μπεζ για να τη συνδυάζεις με ευκολία.

– Διάλεξε μια σε έντονο κόκκινο ή σε γυαλιστερό ύφασμα για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

– Για βραδινές εμφανίσεις προτίμησε ένα πολύ μικρό μέγεθος κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα.

Η δική μας πρόταση…

Backpack σε μαύρο και μπεζ χρώμα – €29,00 από το κατάστημα Madame fashion&best, Αναγνωσταρά 34, Καλαμάτα.

unnamed

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό “lets fashion it” και κερδίστε 20 % έκπτωση σε όλες τις τσάντες!

Η συγκεκριμένη στήλη δημιουργήθηκε με σκοπό να μας ενημερώσει για ό,τι νέο κυκλοφορεί, για όλες τις τάσεις και γενικότερα για ό,τι μπορούμε να μάθουμε γύρω από την έννοια της μόδας και πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμη στην καθημερινότητά μας.

Για δικές σας προτάσεις στη θεματολογία αλλά και για τις δικές σας ερωτήσεις, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας στη Μικαέλα Παρασκευά στο e-mail: www.mikaelaparas@hotmail.com ή στον λογαριασμό της στο Facebook: Mikaela Paraskeva. 

Δείτε επίσης:

Let’s fashion it: like a bomber

Let’s fashion it: Τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναίκα στη ντουλάπα της

Let’s fashion it: Πώς να ντυθούμε ανάλογα με το σώμα μας

Let’s fashion it: Ας μιλήσουμε για μόδα με τη Μικαέλα Παρασκευά

Ελλαδικό
Η Μικαέλα Παρασκευά ασχολείται ενεργά με τη μόδα. Είναι υπεύθυνη της στήλης μας "Let's fashion it" και δημοσιεύει άρθρο στο Kalamata IN κάθε Παρασκευή.