Αγαπημένες μου φίλες, καλησπέρα. Ο καιρός πλέον μας δείχνει το καλοκαιρινό του πρόσωπο και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τη σωστή προετοιμασία μας. Αφού έχουμε ενημερωθεί για όλες τις τάσεις στα ρούχα και στα αξεσουάρ, ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε και για τις τάσεις στα μαγιώ.

Το καλοκαίρι του 2017 είναι πολλά υποσχόμενο και σίγουρα τα μαγιώ που θα δείτε θα σας εντυπωσιάσουν καθώς καλύπτουν όλα τα γούστα και όλα τα σωματότυπα. Floral υφάσματα, χαριτωμένα print που θυμίζουν παιδικές ζωγραφιές, πολύχρωμα ολόσωμα με έξω την πλάτη, bikini με κορδονάκια στο πλάι, αλλά και αυστηρά μονόχρωμα θα κάνουν φέτος την εμφάνισή τους.

Διαφάνειες, μαγιώ με δίχτυ σε λεπτομέρειες, πολλά φρου φρου και κοψίματα, έχουν φέτος την τιμητική τους. Τόλμησε τα χρώματα, αλλά και τους περίεργους συνδυασμούς στα bikini καθότι αυτό το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται.

μαγιω5

Tips για μια σωστή επιλογή μαγιώ:

  • Αν διαθέτεις ένα καλλίγραμμο κορμί, επίλεξε ένα ολόσωμο σε έντονα χρώματα χωρίς φόβο και με πάθος! Δώσε θέση σε περίεργα και έντονα πριν και τράβηξε τα βλέμματα.
  • Αν έχεις κάποιες ατέλειες, προσπάθησε μα τραβήξεις μακρυά τα βλέμματα από αυτές, δίνοντας έμφαση σε άλλα σημεία. Δηλαδή αν για παράδειγμα έχεις περιττά κιλάκια ή ψωμάκια, επίλεξε ένα μπικίνι όχι πολύ Brazil style και δώσε έμφαση στο πάνω μέρος επιλέγοντας κάτι με φρου φρου ή με έντονα χρώματα.
  • Αν έχεις αρκετά κιλάκια, επίλεξε ένα ολόσωμο σε πιο κλασική γραμμή, ακόμα και με κάποιες λεπτομέρειες από διαφάνεια και φρόντισε να μην είναι Brazil style.

μαγιώfashiong

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε κομμάτια από τη νέα καλοκαιρινή collection του καταστήματος “Madame fashion and best” που επιμελήθηκε η φωτογράφος Κάλλι Κολόζη.

Models: Σήλια Θεοδωροπούλου, Ανδριανή Διαλιάτση, Γωγώ Καττή

Μαγιώ1fashion

μαγιώ4fashion

μαγιώ2fashion

Η συγκεκριμένη στήλη δημιουργήθηκε με σκοπό να μας ενημερώσει για ό,τι νέο κυκλοφορεί, για όλες τις τάσεις και γενικότερα για ό,τι μπορούμε να μάθουμε γύρω από την έννοια της μόδας και πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμη στην καθημερινότητά μας.

Για δικές σας προτάσεις στη θεματολογία αλλά και για τις δικές σας ερωτήσεις, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας στη Μικαέλα Παρασκευά στο e-mail: www.mikaelaparas@hotmail.com ή στον λογαριασμό της στο Facebook: Mikaela Paraskeva.

Δείτε επίσης:

Let’s fashion it: Flor-all it all

Let’s fashion it: Ας μιλήσουμε για μόδα με τη Μικαέλα Παρασκευά

Ελλαδικό