Αναμφισβήτητα, διανύουμε μια εποχή που όλα τα έντονα και χρωματιστά υφάσματα έχουν την τιμητική τους. Παντελόνια, φούστες, φορέματα, έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών όταν εκείνα αποτελούνται από έντονα χρώματα και print με λουλούδια.

Τα floral, λοιπόν, κομμάτια έχουν και φέτος την πρωτιά και συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση. Πως. όμως. μπορείς να τα φορέσεις, να τα συνδυάσεις και παράλληλα να αποφύγεις ένα look που να παραπέμπει σε κακόγουστο αποτέλεσμα. Θα τα μάθουμε όλα στο let’s fashion it.

flowers_followme_gr

Tips για σωστό συνδυασμό floral

  • Αν διαθέτεις πολλά παραπάνω κιλά καλό θα ήταν να αποφύγεις τα φλοράλ σε πολύ έντονα χρώματα ιδιαίτερα τα παντελόνια γιατί συνήθως προσθέτουν όγκο και να επιλέξεις μια πουκάμισα σε πιο σκούρα print.
  • Συνδύασε μια floral μπλούζα με ένα μονόχρωμο παντελόνι ή και αντίστοιχα και απέφυγε 2 διαφορετικά floral υφάσματα γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αποκρουστικό.
  • Τόλμησε τα μονόχρωμα αξεσουάρ για να σπάσεις όλη αυτή τη φασαρία του floral.
  • Επίλεξε να συνδυάσεις ένα floral αξεσουάρ όπως μια τσάντα με ένα total black look.
  • Δώσε έναν άλλον αέρα στο ντύσιμο σου, επιλέγοντας ένα floral πανωφόρι.
  • Μην διστάσεις να το συνδυάσεις με κάτι περίεργο όπως μια floral μπλούζα με ένα ριγέ παντελόνι για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.
  • Επίλεξε ένα φόρεμα με floral print και μακρύ για να εντυπωσιάσεις σε κάποια ιδιαίτερη περίπτωση.

bf7daa5a6ac881824a046d4bab610fde

Η συγκεκριμένη στήλη δημιουργήθηκε με σκοπό να μας ενημερώσει για ό,τι νέο κυκλοφορεί, για όλες τις τάσεις και γενικότερα για ό,τι μπορούμε να μάθουμε γύρω από την έννοια της μόδας και πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμη στην καθημερινότητά μας.

Για δικές σας προτάσεις στη θεματολογία αλλά και για τις δικές σας ερωτήσεις, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας στη Μικαέλα Παρασκευά στο e-mail: www.mikaelaparas@hotmail.com ή στον λογαριασμό της στο Facebook: Mikaela Paraskeva.

Δείτε επίσης:

Let’s fashion it: zip cullote

Let’s fashion it: Be a «total white girl»

Let’s fashion it: Ας μιλήσουμε για μόδα με τη Μικαέλα Παρασκευά

Ελλαδικό